FullQuote

Bij de start van mijn leven als freelancer, koos ik in 2006 een passende naam voor mijn tekstbureau: FullQuote. Het is een format waar ik van houd. Bij een fullquote-verhaal staat de geïnterviewde centraal – hij is aan het woord en vertelt van begin tot eind zijn verhaal. Aan mij de taak om dat zo mooi en getrouw mogelijk op te schrijven.

Diensten

FullQuote levert alle gewenste teksten. Krachtige journalistieke of informatieve teksten, serieuze of aardig-om-te-weten-teksten, inhoudelijke teksten op wetenschappelijk niveau, een levensverhaal of familiegeschiedenis en lekker leesbare commerciële teksten.
Iedere inhoud vraagt om een passende vorm – een interview, reportage, advertorial, verslag of persbericht. Voor op een website, in een magazine, krant, rapport, folder of brochure. Digitaal of geprint. En altijd afgestemd op de wens van de klant.

Ook voor (eind)redactiewerk is FullQuote beschikbaar.

De zorg heeft een speciale plek in mijn hart. Het gaat er over mensen. Over mensen die zich volledig inzetten voor de ander én over mensen die afhankelijk zijn van de ander. De vele interviews met artsen, onderzoekers en patiënten hebben mij al een schat aan kennis en ervaring opgeleverd.